Ζαχαροπλαστείο " Ο Λάκης"

Διακριθεισα επιχειρηση του διαγωνισμου ‘’ Αετοι ‘’

Ζαχαροπλαστείο " Ο Λάκης"

2025 νικητής του διαγωνισμού2025 silver2024 νικητής του διαγωνισμού2024 silver2023 νικητής του διαγωνισμού2022 νικητής του διαγωνισμού2022 bronze2021 νικητής του διαγωνισμού2021 gold2020 νικητής του διαγωνισμού2020 gold
9 (32)
Νιγρίτα, Βέργη Σερρών
Σχετικά με την εταιρεία:

Το ζαχαροπλαστείο Ο Λάκης εδρεύει στη Βέργη Σερρών και διακρίνεται στον τομέα της ζαχαροπλαστικής ως ένας ιδιαίτερος προορισμός. Μέσα από εμπειρία και αφοσίωση, προσφέρει καθημερινά γλυκίσματα υψηλής ποιότητας, τα οποία παρασκευάζονται με φροντίδα, ακολουθώντας επιλεγμένες συνταγές και χρησιμοποιώντας φρέσκα και αγνά συστατικά. Οι δημιουργίες του αποτυπώνουν τη σταθερή προσήλωση στην ποιότητα, συνδυάζοντας σύγχρονες τάσεις της ζαχαροπλαστικής με παραδοσιακές τεχνικές.

Η επιχείρηση ξεχωρίζει για τη δυνατότητά της να καλύπτει ανάγκες κοινωνικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων, αναλαμβάνοντας τη γλυκιά διακόσμηση γάμων, βαπτίσεων και άλλων σημαντικών περιστάσεων με υπευθυνότητα και επαγγελματική συνέπεια. Η αναγνωρισιμότητα για την αξιοπιστία, την ποιότητα και την υψηλή εξυπηρέτηση τοποθετεί το ζαχαροπλαστείο Ο Λάκης μεταξύ των πιο αξιόλογων επιλογών της περιοχής, με έμφαση στην αγάπη και το πάθος που διακρίνεται σε κάθε δημιουργία.

Αξιολογήσεις από τους παρακάτω ιστότοπους

Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες.
Δικτυακός τόπος Αριθμός των αξιολογήσεων Αξιολόγηση
4 5.0 / 5
28 4.6 / 5
Ημερομηνία σάρωσης: 03.04.2025
Νιγρίτα
Βέργη Σερρών

Δείτε το προφίλ της εταιρείας σας
Ranking of companies

Βρείτε επιχείρηση

Η κατάταξη περιλαμβάνει τους καλύτερους στον κλάδο

Ψάχνετε επιχείρηση; Ελέγξτε τη μηχανή αναζήτησης. Χρησιμοποιήστε την καλύτερη υπηρεσία
Αναζήτηση