Γλυκοτεχνίες του κόσμου τα γλύκα

Διακριθεισα επιχειρηση του διαγωνισμου ‘’ Αετοι ‘’

Γλυκοτεχνίες του κόσμου τα γλύκα

2025 νικητής του διαγωνισμού2025 gold2024 νικητής του διαγωνισμού2024 gold2023 νικητής του διαγωνισμού2023 gold2022 νικητής του διαγωνισμού2022 gold
9.4 (242)
Πατρα, Νόρμαν 50
Σχετικά με την εταιρεία:

Βρίσκεται στην Πάτρα και ιδρύθηκε από τον ζαχαροπλάστη Αντώνη Δημακόπουλο, ο οποίος μαθήτευσε δίπλα στον διακεκριμένο Στέλιο Παρλιάρο. Οι Γλυκοτεχνίες του κόσμου τα γλύκα κατέχουν περίοπτη θέση στην τοπική αγορά ζαχαροπλαστικής, έχοντας κατακτήσει την εμπιστοσύνη πελατών που αναζητούν υψηλής ποιότητας γλυκίσματα. Η επιχείρηση φημίζεται για τις φρέσκες δημιουργίες της, οι οποίες προσφέρουν πλούσια αρώματα και εξαιρετική γεύση, ικανοποιώντας ακόμη και τις πιο απαιτητικές προτιμήσεις.

Στις σπεσιαλιτέ συμπεριλαμβάνονται τα προφιτερόλ, τα banoffee και οι τάρτες με τραγανή υφή. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται επίσης στα μακαρόν, τα οποία παρασκευάζονται εσωτερικά και αποτελούν αμυγδαλένιες μαρέγκες με φίνα υφή και γεύση. Η επιμονή στη χρήση ποιοτικών πρώτων υλών και η προσήλωση στην τέχνη της ζαχαροπλαστικής είναι χαρακτηριστικά που διακρίνουν κάθε προϊόν των Γλυκοτεχνιών.

Αξιολογήσεις από τους παρακάτω ιστότοπους

Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες.
Δικτυακός τόπος Αριθμός των αξιολογήσεων Αξιολόγηση
239 4.7 / 5
3 5.0 / 5
Ημερομηνία σάρωσης: 03.04.2025
Πατρα
Νόρμαν 50

Δείτε το προφίλ της εταιρείας σας
Ranking of companies

Βρείτε επιχείρηση

Η κατάταξη περιλαμβάνει τους καλύτερους στον κλάδο

Ψάχνετε επιχείρηση; Ελέγξτε τη μηχανή αναζήτησης. Χρησιμοποιήστε την καλύτερη υπηρεσία
Αναζήτηση